Iğdır Emniyet Müdürlüğü çalışanları, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında "Bir Damla Kan Bir Can" kampanyası çerçevesinde kan bağışında bulundu.
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yıldönümü çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Bu kapsamda Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü, Zübeyde Hanım Bulvarı’nda Kızılay’a "Bir Damla Kan Bir Can" kampanyası çerçevesinde kan bağışında bulundu. Kan verem kampanyasına Iğdır Valisi Davut Haner, İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, emniyet amirleri ve polis memurları katıldı.
Polis Haftası etkinlikleri kapsamında en anlamlı programın kan bağışı olduğunu dile getiren Iğdır Valisi Davut Haner, katılım gösteren personele teşekkür etti. Haner, “Emniyetimiz hem haftalarını kutlamak, hem de toplumsal anlamları olan bazı faaliyetleri icra etmek için bir program yaptı. Kan verme de bunlardan birisi. Güzel bir çalışma. İnşallah ihtiyaç duyulmaz, ama ihtiyaç duyulduğunda da polis teşkilatımızın verdiği kan hastalarımıza kan olur, can olur. Bu kampanyaya vatandaşlarımızın ve siz basın mensuplarının da destek vermesini bekliyorum. Bu vesile ile polis teşkilatımın kuruluş yıldönümünü de kutluyorum” dedi.
İlk kanı vererek kampanyayı başlatan İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal da, başlattıkları kampanyaya vatandaşların ilgi gösterdiğini, bu anlamda çok mutlu olduğunu söyledi.