Çorum’un Sungurlu ilçesinde, Şehit Ailelerine yardım kampanyası çerçevesince yaklaşık 10 bin öğrenciye zarf dağıtıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ulaşılan zarflarda 13 bin 783TL bağış toplanırken, toplanan paralar Sungurlu Şehit Aileleri Derneği Başkanı İdris Yazdıç’a teslim edildi.
10 BİN ZARF DAĞITILDI
Sungurlu Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı İdris Yazdıç, Başkan yardımcısı ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, ilk ve orta ve lise kurumlarında Sungurlu Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Derneği için başlatılan yardım kampanyasında yaklaşık 10 bin öğrenciye zarf dağıtıldığını söyledi.
13 BİN 783 LİRA TOPLANDI
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ulaşılan zarflardan 13 bin 783 TL para toplandığını söyleyen Atcıoğlu, toplanan paraları makbuz karşılığında Sungurlu Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı İdris Yazdıç’a teslim etti.
Teslim töreninde bir konuşma yapan Sungurlu Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı İdris Yazdıç, “İlçe Kaymakamımız Osman Beyazyıldız’ın desteği ile ilçe genelinde 10 bin adet zarf bastırdık. Bu zarfları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile okullara dağıttık. Çocuklarımız ellerinden geleni yapmışlar. Allah hepsinden razı olsun” dedi.
Yazdıç, toplanan yardım paralarının dernek giderlerinde kullanılacağını söyledi