Geçtiğimiz günlerde engelli yüzücülerin havuza daha rahat inebilmelerini sağlayan havuz asansörü hediye eden işadamı ve Manisa Su Sporları Kulübü Başkanı Uğur Üstünel’e Manisalı engelliler düzenledikleri kahvaltı programı ile teşekkür ettiler.
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kamp Eğitim Merkezindeki engelliler tarafından verilen kahvaltıya engelli asansörünü hediye eden İşadamı Uğur Üstünel, Brezilyalı eşi Joyce Üstünel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman ile eşi Gülseli Duman, Engelli Yüzme Antrenörleri Şule Dalyan Şenyoğurçu, Barkın Yelkenci, Erman Tosun, Engelli Tenis Antrenörü Zeki Öcal, engelli sporcular ve aileleri katıldı.
Kahvaltının ardından engelli yüzücü Ferzan Özkan ve Efe Can Ötnü, İşadamı Uğur Üstünel ve eşi Joyce Üstünel’e çiçek takdim ederek teşekkür ettiler. İl Müdürü Savaş Duman da Uğur Üstünel’e yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür plaketi sundu.
Manisa Su Sporları Kulübü Başkanı Uğur Üstünel, “Bugün sporcular ve aileleriyle beraber olup bu güzel kahvaltıyı yapmak çok hoşumuza gitti. Eşimde ilk defa bize katıldı bugün. İnşallah daha nice beraberliklere diyoruz. Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Savaş Duman’a da bize verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah uzun süre bizimle beraber kalır ve birlikte daha da güzel işler yaparız.” şeklinde konuştu.
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Savaş Duman ise , “Manisa Su Sporları Kulübü Başkanı Uğur Üstünel Bey’e çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza her zaman maddi ve manevi destekleri oluyor. Biz burada bu aileyi genişlettik daha da büyük bir aile yapacağız inşallah. Bu sporcu kardeşlerimizle birlikte daha da iyi dereceler elde edeceğiz. Bugün bizimle olan ailelerimize ve onların çocuklarına çok teşekkür ediyorum.” dedi.