İl Özel İdaresi tarafından, Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak Sportif’e 50 bin lira, Selvioğluspor Kulübüne 10 bin TL destek verildi.
Valilik Toplantı Salonu’nda kulüp yöneticilerinin de katıldığı toplantıda konuşan Uşak Valisi Seddar Yavuz, spor kulüplerine çeşitli destekler verdiklerini kentin tanıtımına katkı sağlayan Muratbey Uşak Sportif takımının da ligde yoluna devam etmesini istediklerini söyledi.
Muratbey Uşak Sportif’in bu sezon ligde ve Avrupa kupasında önemli başarılara imza attığına işaret eden Yavuz, başarının artarak devam etmesini diledi.
Uşak Sportif Kulüp Başkanı Arif Akçaka ise takımın kentin markası haline geldiğini belirterek, verilen her desteğin önemli olduğunu kaydetti. Takımın tüm maçlarını dolu tribünlere karşı oynadığını ifade eden Akçakaya, "Ligde sıkıntılı çizgiyi geçtik. play-off hedefine ulaşmak istiyoruz. Bize sağlanan destek önemli" dedi.
Konuşmaların ardından Muratbey Uşak Sportif Kulübü’ne de 50 bin liralık, amatör ligde mücadele eden Selvioğlu Spor Kulübü’ne de 10 bin liralık çekleri Vali Seddar Yavuz tarafından verildi.