Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Klas Spor Kulübü öncülüğünde Polis Haftası münasebetiyle düzenlenen 1. Polis Kick Boks Kupası Turnuvası kıran kırana geçti.
Mudanya Kapalı Spor Salonu’nda yapılan ve 450 sporcunun katıldığı turnuva adeta şölene dönüştü. Müsabakaları Mudanya İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Atagün’ün yanı sıra çok sayıda vatandaş takip etti. Müsabakalar, aynı zamanda Türkiye Kick Boks Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan İzmir ve Isparta’da yapılacak Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası’na hazırlık oldu. Sabah başlayıp akşam geç saatlere kadar devam eden müsabakalarda izleyiciler ve sporcu aileleri tribünleri doldururken, spor salonunun yetersiz kaldığı görüldü. Turnuvaya minik sporcuların müsabakaları damga vurdu.
Bursa Kick Boks İl Temsilcisi Zafer Akman, “Bu teşvik müsabakalarına katılan herkese camiamız adına Teşekkür ediyoruz. Görevlerini yerine getirirken hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükran ile anıyorum. 2014 yılında Gaziantep ve Ordu illerinde yapılan Türkiye şampiyonalarında Bursa’ya 5 şampiyonluk olmak üzere 32 madalya kazandırdık. Bu sene hedefimizi daha ileri taşımak için gençlerimizi daha iyi hazırlamak istiyoruz” dedi.