İzmir’in Aliağa ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen liseler arası spor müsabakalarında dereceye giren öğrenci ve okullar, ENKA Spor Salonu’nda yapılan törenle ödüllerine kavuştu.
Etkinlikler kapsamında futbol, basketbol, voleybol müsabakalarında ilk 3’e giren okullar ödüllendirilirken, masa tenisi, atletizm, kros ve satranç turnuvalarında başarı gösteren öğrenciler madalyalarına kavuştu.
Futbol branşında dereceye giren okullar, ödüllerini Aliağa İlçe Kaymakamı Bayram Yılmaz’dan masa tenisinde dereceye girenler ise ödüllerini Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt’tan aldı. Basketbol branşında dereceye girenler ödüllerini Tüpraş İzmir Rafineri Müdürü Şahin Çalbıyık’tan alırken voleybol branşında dereceye girenlerin ödüllerini ise Aliağa Garnizon Komutanı Bora Meriç verdi. Satranç turnuvasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan’dan, kros koşularında dereceye girenler Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse’den, atletizm koşularında dereceye girenler ise ödüllerini Aliağa İlçe Spor Müdürü Kemal Atik’ten aldı.