Büyükşehir yasasıyla kapatılan Marmaris’in Beldibi Belediyesi Belediye Başkanı İdris İspirli, MHP İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısıyla Milletvekili aday adaylığını açıkladı.
İspirli, “Muğla şimdiye kadar MHP dışında tüm partilere iktidar gücü verdi. Muğla’da iktidar sırası şimdi MHP’de” dedi. Açıklamasında Beldibin’de yaptıkları hizmetlerin ortada olduğunu ve kendini övmeyi sevmediğini kaydeden İspirli, ülkenin içinde bulunduğu şartlara bakıldığında MHP iktidarına ihtiyaç olduğunu vurguladı.
Beldibi Belediye Başkanlığı döneminde her partiden oy aldığını dile getiren İspirli, “Biz MHP’li bir başkanın yapması gereken her şeyi yaptık. Kaçıncı sırada olursam olayım birinci sıradaymış gibi çalışacağım. Kim milletimize partimize daha iyi hizmet edecekse kim partimizin oyunu artı bir artıracaksa o aday gösterilsin. Muğla’ şimdiye kadar MHP dışında tüm partilere iktidar gücü verdi. Muğla’da iktidar sırası şimdi MHP’de. Demokratik yollardan MHP’yi iktidara getirmek için çalışacağız” dedi.
MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz daha sonra yaptığı açıklamasında MHP’de 21 milletvekili aday adayı olduğunu kaydetti.