Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın ilçe ve köy gezileri sırasında yolunu sürekli kesen ve ona sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar üzerinde “Baba vekil Erdoğan” yazılı pankartlar açıyor. Erdoğan, gezileri sırasında karşılaştığı bir çobanla da sohbet etti. Erdoğan, "Ben dağdaki çobanında milletvekiliyim" dedi.
Gaziantep’in önemli birçok projesinde iki dönemden bu yana yürüttüğü milletvekilliği göreviyle imza atan ve bu dönem 3.dönem milletvekili adayı olarak seçmenin karşısına çıkan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan gördüğü büyük ilgiden memnun. Toplumun bütün kesimleriyle kucaklaşmayı başaran Ak Parti Gaziantep Milletvekili için vatandaşlar “Bizler gece demeden gündüz demeden Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan’ın kapısını çaldık, günün 24 saati taleplerimizi yerine getirmek için çabalayan Erdoğan’ın yeni dönemde özellikle Araban ve Yavuzeli’nde başlatılan hizmetleri bitireceğine inanıyoruz.” dediler.
Gaziantep’te barajların mimarı olaraktan isim yapan Mehmet Erdoğan özellikle yılan hikâyesine dönen Ardıl Barajının takipçisi olmuş ve Barajın temelini atılmasını sağlayarak Gaziantep’in kuzeyden güneye ve batıya doğru barajlar zinciriyle bir birine bağlanmasını sağlamıştı. Yapımı süren Ardıl Barajının önümüzdeki dönem içerisinde biteceği ve bölgenin tarımsal alanlarının suya kavuşacağı ve verimin dört beş katı artacağı ifade ediliyor. Gaziantep’in en önemli tarihi yapıları arasında yer alan anıt mezarların restore edilerek turizme kazandırılmasını da sağlayan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan bir çok tarihi yapının restorasyonunun da gerçekleştirilmesinde önemli rol oynadı.
Kamuoyunda Baba Vekil Erdoğan sıfatıyla anılan ve gittiği her yerde vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaşan Mehmet Erdoğan sürücüler için büyük kabus olan Gaziantep Yavuzeli, Araban Besni yolunun duble yol olmasını sağlayarak bu yollara bağlanan köy yollarının da iyileştirilmesi ve asfalta kavuşmasını sağlayarak bölge halkının ulaşım sorununu çözerek önemli bir ilki daha başarmıştı.
Seçim çalışmaları sırasında yolunu kesen, ellerinde pankartlarla el sallayan vatandaşları yol kenarlarında görünce arabasından inerek onlarla uzun uzun sohbet eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan hizmetlerinin önümüzdeki dönemlerde de süreceği müjdesini vererek “Gaziantep merkez ve ilçelerine yönelik yürüttüğümüz hizmet projelerimizin 3.dönemde tamamlanması için elimden gelenleri yapacağım. Yeni bir çok projemizin de hayata geçirilmesi için bundan sonraki dönemde aynı heyecan ve tempo ile çalışmalarımı sürdüreceğim” dedi.