AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimi çok önemsediklerini söyledi.
Tüfenkci, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim kapsamında çalışmalarını Doğanşehir İlçesi’nde sürdürdü. AK Parti Doğanşehir İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Tüfenkci, AK Parti’nin kurulduğu günden buyana Türkiye’de büyük değişimler yaşandığını ifade etti.
Genel seçimini çok önemsediklerini dile getiren Tüfenkci, "Önümüzde 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim var. Genel seçimi, AK Parti olarak çok önemsiyoruz. Türkiye’nin değişimine, dönüşümüne, gelişimine; yeni bir anayasayla zemin hazırlayacak tarihi bir fırsat olarak görüyoruz. Sadece tek başına iktidar olmanın yetmeyeceğine inanıyoruz. Onun için anayasayı değiştirebilecek bir çoğunlukla iktidara gelmek istiyoruz. Bunun içinde her zaman olduğu gibi yük, teşkilatlarımızın omzunda" dedi.
Tüfenkci, Türkiye’de her alanda istikrarın sürmesi ve Türkiye’nin daha ileriye gitmesi adına çalıştıklarını ifade ederek, "Biz daha sağlıklı bir nesil yetiştirme adına, uyuşturucuya, alkole ’dur’ demek için, milli gelirin artması için, ihracatımızı artırmak için, tarımda daha fazla üretim yapmak için, yakaladığımız fırsatları değerlendirmek için yürüyoruz. Bunun için her beraber çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.
AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu ise, AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci’ye başarılar dileyerek, "Bülent Tüfenkci ile 4 yıllık AK Parti Malatya İl Başkanlığı döneminde birlikte görev yaptık. Bülent başkanımızın bizlerin üzerinde çok hakkı var. Özellikle bu hakkını da helal etmesini istiyoruz. Çünkü Doğanşehir’e çok büyük katkıları oldu. Doğanşehir için ne zaman yanına gittiysek, önümüze düştü, seferber oldu" dedi.
AK Parti Doğanşehir Koordinatörü Arif Aydoğmuş da, AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci’nin her zaman yanında olduklarını belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.