AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı sosyal medyada paylaştığı Rap şarkısıyla dikkat çekti. CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne rap şarkı ile cevap veren AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, şarkının içinde milletvekili adaylarını da tanıttı.
Özellikle geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yaptığı eleştirilere, AK Parti rap şarkısıyla cevap verdi. ’Bu sesler alkıştan gür-Yeni Türkiye Yeni Tekirdağ’ başlığıyla sosyal medyada yayılan şarkı, özellikle gençler arasında büyük bir ilgiyle karşılanırken, şarkının sözleri de dikkat çekiyor. Parçada AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayların tanıtımı da yer alıyor.
’Oylar geçen senede kalır, vaadin arkası puslu bulutlar’ sözleriyle belediyenin vaatlerini gerçekleştirmemesine eleştiri yapılan parçada, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak halkının sorunlarını çözememekle, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ise ’Konuşuyor, buraları köy ediyor’ cümleleriyle eleştiriliyor.
Yeni Türkiye, Yeni Tekirdağ sloganının kullanıldığı parçada Büyükşehir’e yakışan hizmetin verilmesi gerektiği vurgulanırken, AK Parti’nin seçimler için büyük bir heyecanla çalışması da belirtiliyor. Yerel seçimler öncesinde belediye başkanlarının vaat ettikleriyle yapılamayan projelerin paylaşıldığı şarkı klibinde, ’Makam iyi tabi nerede akıl’ sözlerine de yer veriliyor.
Ercan Deniz’in koordinatörlüğünde, Evren Penez’in seslendirdiği şarkıda ayrıca AK Parti Tekirdağ milletvekili adayları sırasıyla tanıtılıyor. Müziği Eren Özkaya’ya ait şarkının sözleri ise şöyle:
Rotası da kayıp ama gitmedi, şaştı
Yepyeni projeler sizleri kasmış
Hadi gör nasıl olur hizmetin aşkı
Sabır da taştı dersi de gördün
Proje de balon ama kendi de söndü
Seviyodun hani bi de Kadir Abi’yi
nasıl işler bu arada tersine döndü
Makam iyi tabi nerede akıl?
Oylar geçen senede kalır
Vaadinin arkası puslu bulutlar
Oluyosun hep sen suskun unutkan
Biri halkımın sorununu çözemiyo
Biri konuşuyo buraları köy ediyo
Bunun bedelini hiç biri ödemiyo
Yeri köreliyo geleceği göremiyo
Hadi yine el ele verelim
Bu sesler alkıştan gür
Büyük şehir hakkını verelim
Geliyoruz gümbür gümbür
Yeni Türkiye, Yeni Tekirdağ Mustafa Yel
Yeni Türkiye, Yeni Tekirdağ Ayşe Doğan
Yeni Türkiye, Yeni Tekirdağ Metin Akgün
Yeni Türkiye, Yeni Tekirdağ Eyüp Kanar
Yeni Türkiye, Yeni Tekirdağ Hakan Sunal
Yeni Türkiye, Yeni Tekirdağ Ahmet Üzgün
Yeni Türkiye, Yeni Tekirdağ Alkışlar Bizim
Yeni Türkiye, Yeni Tekirdağ AK Parti.