Bartın’ın Kumluca beldesinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 4. yılı sebebiyle ’Necmettin Erbakan’ı Anma Programı’ düzenlendi.
Saadet Partisi Kumluca Belde Başkanlığı’nın organize ettiği gecede davetliler duygu dolu anlar yaşadı. Kumluca’da ilk olarak yapılan program Saadet Partisi İl Teşkilatı mensupları, İlçe Başkanları, Belde Başkanları, Kumluca Belediye başkanı, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Kuran’ı Kerim tilaveti ve sinevizyon gösterisi ile başlayan programda açılış konuşması yapan SP Kumluca Belde Başkanı Cemal Bayraktar salonu hınca hınç dolduran Kumlucalılara teşekkür ederek bunun bir ilk olduğunu belirterek, "Bir sonraki seneye hocamızı bin kişilik salonda anacağız. Kumluca nüfusunun 2 bin 300 kişi olduğu için, küçük bir belde olduğu için insanlar kendilerini gizliyorlar. Oysaki bu programda bütün Kumlucalılar hocamıza karşı sevgisini salonları doldurarak göstermişlerdir" dedi.
Daha sonra söz alan Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay’da Kumluca’da bir ilk oluşturan program için emeği geçenlere ve davetlilere teşekkür ederken, “Artık mızrak çuvala sığmamaktadır. Ne kadar Milli Görüşü gizlemeye çalışsalar da Milli Görüş’ün aksine bir çığ gibi büyümesine engel olamadıklarını ve engel olamayacaklarını bu salonda görüyoruz” dedi.
Yurtbay’ın konuşmalarının ardından kürsüye gelen Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Tacettin Çetinkaya, “Salona baktığımızda alınması gereken mesaj artık alınmıştır. Azmin ve kararlılığın karnesini bu salon vermiştir" şeklinde konuştu.
Program sonunda Belediye Başkanı İsmail Can, Saadet Partisi GİK üyesi Tacettin Çetinkaya’ya program anısına Kumluca portreli duvar saati hediye etti.