Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, ilçe oda başkanlarıyla birlikte Ankara da bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, ilçe oda başkanlarıyla birlikte Ankara’da bazı ziyaretlerde bulundular. Başta Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz olmak üzere Sivas milletvekilleri Ali Turan, Hilmi Bilgin ile mecliste bir araya gelen Sivas heyeti daha sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı müsteşarı Selahattin Çimeni ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. Köksal ve beraberindekiler daha sonra Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın’ı ziyaret ettiler.
Ankara ziyaretini değerlendiren Köksal, yapılan ziyaretlerde merkez ve ilçelerden tespit edilen sorunların dosya halinde Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve ilgili yerlere ulaştırıldığını söyledi. Her platformda Sivas’ın sorunlarının gündeme getirildiğini dile getiren Köksal, ilçe oda başkanlarının ilçelerine yönelik olarak tespit ettikleri sorunları da Ankara’ya taşıyarak çözüm aradıklarını ifade etti.