Torku Konyaspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, kupayı alacaklarını iddia ederek, bu sene çifte şampiyonluk beklediklerini söyledi.
Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında Torku Konyaspor 4-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen Galatasaray’da ikinci başkan Hamdi Yasaman, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yasaman, sarı-kırmızılı takımın attığı 4 golün de mükemmel olduğunu belirterek, "Hep böyle goller görmeyi umut ediyoruz. İnşallah pazartesi günü de ligde bir galibiyet daha alıp şampiyonluk iddiamızı devam ettiririz. Biz zaten kupaya çok alışığız. En çok kupa kazanan ve favori olan biziz. Kupada Fenerbahçe ile biz kaldık sayılır. Kupayı alacağız. Bu sene çifte şampiyonluk bekliyoruz" dedi.
Sneijder’in Torku Konyaspor maçında mükemmel oynadığını belirten Yasasman, "Futbolu zevk veriyor. En büyük güçlerimizden biri. Çok büyük bir oyuncu" diye konuştu.
PFDK’nın Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu’ya verdiği cezalarla ilgili bir soruya cevap veren sarı-kırmızılı takımın ikinci başkanı, yönetim olarak barış için geldiklerini söyledi. Kimseyle kavga etmek istemediklerini vurgulayan Yasaman, "Bu tip sert üsluplara veya ortalığı karıştıracak üsluplara da karşıyız. Tasvip etmek mümkün değil. Ben de Trabzon asıllıyım onun için bu şeylere üzülüyorum ama başkanların da biraz daha dikkatli konuşması lazım. Federasyon zaten fırsat bulunca ceza veriyor. Onun için dikkat etmek lazım. Biz futbolumuza, şampiyonluğa bakıyoruz. Diğer takım ve federasyonla bir problemimiz yok. Biz şampiyonluğa odaklandık" ifadelerini kullandı.