ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final üçüncü maçında deplasmanda oynadığı Abdullah Gül Üniversitesi'ne 75-73 yenilerek yarı final şansını kaybeden Orduspor'un başantrenörü Alper Durur, "Sezon başında son dakikada kurulan bir takımın önce ligde kalması, ardından play-off oynaması ve gelecek yıl Avrupa kupalarını garantilemiş olması gurur verici" dedi. 

Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off çeyrek final üçüncü maçında rakiplerine yenildiklerini dile getirdi.

"Artık bizim için lig bitti ama genel anlamda baktığımızda Orduspor bu sezon potada çok iyi şeyler yaptı" diyen Durur, kısıtlı kadrosu ve son dakikada kurulan bir kadroyla çok iyi şeyler yaptıklarını söyledi.

Abdullah Gül Üniversitesi maçında son saniyede attıkları topun basket olması durumda her şeyin değişebileceğini ifade eden Durur, şans faktörünün bu maçta yanlarında olmadığını vurgulayarak, "Biz yine buralara kadar geldiğimize çok mutluyuz. Bütün oyuncularımla gurur duyuyorum. Ordulular bu oyuncularla ne kadar gurur duysa azdır" diye konuştu. 

Orduspor için artık ligin bittiğini anımsatan Durur, oyuncularıyla iyi bir tatil geçireceklerini kaydetti. 

Öte yandan sözleşmesinin 31 Mayıs itibarıyla biteceğini belirten Durur, "Benim her zaman ilk tercihim Ordu olur. Benim gönlüm Ordu'dan yana ama şartlar neyi gösterir şimdiden kestirmek çok zor. Zaman her şeyi gösterecek" ifadelerini kullandı.