AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, AYMAS Oto Galericiler Sitesi Başkanı Hasan Yoğurtçu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnafın sorunlarını dinledi.
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Teşkilat, sivil toplum örgütleri ve oda ziyaretlerine devam eden Atay, AYMAS Oto Galericiler Sitesi Başkanı Hasan Yoğurtçu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Galerici esnaflarla da sohbet neden Atay, esnafın sorunlarını dinledi.
Atay’ın ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Yoğurtçu, kanayan yaraya dönüşen pazar dışında hafta sonu kurulan açık oto pazarının yaşattıkları sorunları dile getirdi. Çözüm aramak için tüm kapıları çaldıklarını ifade eden Yoğurtçu, "AYMAS olarak yıllardır yan tarafımızda bulunan alana hafta sonları ikinci el otomobilini satmak isteyen vatandaşlar gelip araçlarını satışa çıkartıyor. Bu olay, yıllardır en büyük sorunumuz. Bizler vergi veren esnafız. Biz bu alana semt pazarı kursak zabıta anında bize müdahale eder. Ama bu alana kurulan pazara neden müdahale edilmiyor anlam veremiyoruz. Park yasağı olmasına rağmen bu yasaklar hiçe sayılıyor. Burada 89 esnafız. Bu sorun bizim kanayan yaramız. Bu konuda çok mağduruz ve artık bu mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz" dedi.
"TAKİPÇİSİ OLACAĞIM"
Yoğurtçu’nun anlattığı sorunun takipçisi olacağını belirten Atay, “AYMAS esnafımızın en büyük şikayeti hafta sonu yan tarafa açılan oto pazarı. Bu sorunu çözecek adres belli. Ben bu konunun takipçisi olacağım ve bizi ilgilendiren kısmı ile ilgili gerekli girişimleri yapacağım” diye konuştu.