Şehitkamil Belediyesi tarafından, Gaziantep’e "Gazilik" unvanının verilişinin 94. yıl dönemi olması nedeniyle, İhsan Güvenç Konseri düzenlendi. Gaziantepli TRT sanatçısı İhsan Güveç bir birinden güzel eserlerini hayranları için seslendirdi.
Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde Gaziantep’e "Gazilik" unvanının verilişinin 94. yıl dönemi nedeniyle düzenlenen İhsan Güvenç konserine, ilgi yoğun oldu. Ünlü TRT sanatçısı İhsan Güvenç, dev orkestrasıyla verdiği muhteşem konserle izleyicileri adeta büyüledi. Tıklım tıklım dolu olan salonda, Gaziantepli dinleyicilerin sanatçı Güvenç’in söylediği şarkıları eşlik etmeleri, salonda keyifli dakikalara neden oldu. Kimi zaman söylediği şarkılarla izleyicilere duygu dolu anlar yaşatan Güvenç, zaman zaman ise seslendirdiği hareketli şarkılarla unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 saat süren konser sonunda ses sanatçısı İhsan Güvenç, “Antep’imize, Gazilik unvanının verilişinin 94. yıldönümü kutlu olsun. Bir Gaziantepli olarak bunun haklı gururunu yaşıyorum. Böyle bir program düzenleyen başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.
İhsan Güvenç’i dinlemeye gelen vatandaşlar düzenlenen konserden memnun kaldıklarını ifade ederek, “Her zaman Şehitkamil Belediyemizin düzenlediği bu tür etkinliklere her zaman katılıyoruz. Böyle bir organizasyonu anlamlı ve olumlu buluyoruz. İhsan gibi kendi evladımızdan bu geceyi yaşamak bizleri çok mutlu etti. Bir birinden güzel eserlerin seslendirildiği gecede gerçekten çok duygulandık. Gaziantep’e ‘Gazilik’ unvanının verilişinin 94. yıl dönümünü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Böylesine anlamlı bir günde, böyle bir konseri düzenleyen Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ses sanatçısı İhsan Güvenç’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Konser sonunda, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Lebriz Keçeci Güzelbey tarafından TRT Ses Sanatçısı İhsan Güveç’e plaket takdim edildi.