Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği (ALKOD) Başkanı Ömer Göker, PTT 1. Lig Play Off Yarı Final ilk maçta Samsunspor’a 5-1 yenilen Albimo Alanyaspor’a destek için Alanya halkını pazartesi günü oynanacak rövanş maçına davet etti.
Kente play off sevinci yaşattığı için Albimo Alanyaspor’a minnettar olduklarını belirten Göker, "Albimo Alanyaspor’umuz PTT 1. Lig’de mücadele ettiği ilk sezonunda önemli bir başarıya imza atarak dev bütçeli kulüplerin arasında ligi 3’üncü sırada tamamlamıştır. ALKOD olarak bu başarıyı kutluyor, başta yönetim kurulu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Samsunspor ile rövanş maçı oynanacağını ve henüz kaybedilen bir şeyin olmadığını dile getiren Göker, "Ligde 3’üncü sıraya yükselerek play off oynama şansı yakalayan Albimo Alanyaspor’umuza bizlere bu sevinci yaşattıkları için minnettarız. Önümüzde oynanmamış bir maç ve hala final şansımız var. Albimo Alanyaspor’umuzun galibiyet veya mağlubiyetinde sonuna kadar destekçisiyiz ve Alanya gönüllüsü olan herkesten desteklerini ALKOD olarak Alanya’yı sezon boyu büyük bir başarıyla temsil eden Albimo Alanyaspor’a destek için pazartesi akşamı saat 21.00’de bütün Alanya halkını tribünlere bekliyoruz" diye konuştu.