Bilecik’in Bozüyük ilçesinde toplanan yüzlerce vatandaş PKK’lı teröristler tarafından Dağlıca’da düzenlenen hain terör saldırısını, düzenlenen yürüyüşle lanetlendi.
Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca üs bölgesinde PKK’lı teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcıları infilak ettirmesi sonucu 16 askerin şehit olduğu saldırı, Bozüyük’te düzenlenen yürüyüşle lanetlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan vatandaşlar, İsmet İnönü Caddesi boyunca yürüyüş yaparak Cumhuriyet Meydanı’na geldiler. Burada şehit askerlerin yoklaması yapıldı ve kalabalık hep bir ağızdan burada sesleri ile alanı inletti. Ardından saygı duruşunda bulunularak istiklal marşımız okundu. Son olarak otogara hareket eden grup burada askere giden Alper Eren’i dualar ve tekbirler eşliğinde askere uğurladı. Ellerindeki Türk bayraklarıyla “Bozüyük uyuma şehidine sahip çık”, “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “İmralı Apo’ya mezar olacak”, “Her Türk asker doğar”, “Bizi de askere alın” sloganları atarak teröre lanet okudu.
Otogardaki asker uğurlamasının ardından İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner tarafından dağılmaları yönünde uyarılan grup İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kadar yürüyüş yaptıktan sonra sessizce dağıldı. Yürüyüş boyunca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince geniş güvenlik önlemleri alındı.