Alaşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, hem ilçe merkezindeki hem de kırsaldaki mahallelerinde bakıma aldığı bozulan yollarda çalışmalar devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalarda, Girelli Mahallesinde bulunan ekipler, deformasyona uğramış yollarda, dolgu malzemesi kullanarak iş makinelerinin yardımıyla düzeltme işlemlerini sürdürüyor.
SANAYİ SİTESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARI
Asfalt sezonuna hızlı giren Alaşehir Belediyesi çalışmalarına sanayi sitesinde devam ediyor.
Kurtuluş Mahallesi Yeni Küçük Sanayi Sitesi B Blok 1 Nolu Caddede asfalt kaplama yapmak için çalışmalara başlayan Fen işleri ekipleri asfalt kaplama öncesi kullanılan sıkıştırılmış alt yapı malzemesini alana serme işlemlerini sürdürüyor.
BAKLACI MAHALLESİNDE İŞLEM TAMAM
Fen İşleri ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde yapımına başlanan Baklacı Mahallesi Mecit Sokaktaki asfalt ve bordür çalışmalarının ise sonuna gelindi. Yapılan çalışmalarda 320 metrekare alanda bordür ve asfalt çalışmaları yapıldığı bildirildi.
Çalışmaları yakından takip eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Öncelikli olarak acil ihtiyaç duyulan mahallelerde asfaltlama çalışmalarımıza hız verdik. Bu çalışmaları yaparken gelişi güzel değil, ileriye dönük projelerin hayata geçirilebileceği şekilde titiz bir çalışmayla sürdürüyoruz. Çalışmalarımız kapsamında mahallelerimizde asfaltı eksik olan noktalardan başlayarak, bakım ve onarım yapılacak bölgelere doğru hareket ediyoruz. İnşallah hep birlikte daha güzel bir Alaşehir inşa edeceğiz. Ekiplerimiz, inanılmaz bir yoğunluk ve özveriyle çalışıyorlar.” dedi.
KİLİTLİ PARKE BAKIMLARI DA DEVAM EDİYOR
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin belli noktalarında bulunan kilitli parke yollarda oluşan bozuklukları da düzeltiyor.
Çalışmalar dahilinde Beşeylül Mahallesi Osman Akça Caddesi üzerinde bulunan yolda çalışma yapan ekipler bakıma ihtiyaç duyulan yollarda çalışmaların devam edeceğini belirtti.
Çalışmaların aralıksız devam edeceği ve her noktaya eşit hizmet götürüleceği kaydedilen açıklamada, Alaşehir Belediyesinin tüm ekiplerinin ilçenin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için çalıştıklarına vurgu yapıldı.