Lise Öğrencileri, kendi aralarında aldıkları kıyafetlerle maddi durumu dar olan Zeynep Turgut İlköğretim Okulu Öğrencilerine kaban, bot ve kıyafet yardımında bulundu.
Adıyaman Lisesi öğrencileri, sosyal sorumluluk duygusu içerisinde aldıkları kıyafetleri Adıyaman Gönül Elçileri Derneği aracılığıyla Zeynep Turgut İlköğretim Okulunda okuyan maddi durumu zayıf olan öğrenci arkadaşlarına gönderdi. Adıyaman Gönül Elçileri Derneği Başkanı Beyhan Demirtaş, Zeynep Turgut İlköğretim Okuluna giderek, Adıyaman Lisesi Öğrencilerinin sosyal sorumluluk duygusuyla aldıkları kıyafetleri dağıttı.
Zeynep Turgut İlköğretim Okulunda sınıfları tek tek gezerek kıyafetleri dağıtan Bayan Demirtaş, öğrencilerle bol bol sohbet ederek yakın ilgi gösterdi. Adıyaman Lisesi Öğrencilerini örnek davranışlarından dolayı kutlayan Gönül Elçileri Derneği Başkanı Beyhan Demirtaş, "Öğrencilerimizin düzenlediği yardım kampanyası hem inancımız hem de toplumsal sorumluluğumuz gereği çok önemli bir faaliyettir. Gönül Elçileri Derneği olarak biz sadece aracıyız. Bu tür etkinlikler öğrenciler arasında yardımseverlik duygusunu geliştirdiği gibi, aynı zamanda çocuklarımız arasında sevgi ve kardeşlik duygularını da pekiştirmektedir. Adıyaman Lisesi öğrencilerimize gösterdikleri bu yardımseverlik ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.