Yaşlılar Haftası’nda 106 yaşında olan Osman Azger’i evinde ziyaret eden Dicle Elektrik Şanlıurfa Bölge Koordinatörü Neşet Demirbağ, yaşlıların her zaman yanında olduklarını, yaşlıların bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini söyledi.
18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılar Haftası” etkinlikleri kapsamında Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. (DEPSAŞ) Genel Müdürü ve Şanlıurfa Bölge koordinatörü Neşet Demirbağ, Şanlıurfa’nın hayattaki en yaşlılarından biri olan Hacı Osman Azger’i evinde ziyaret ederek, hayır duasını aldı.
Yaşlılar Haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyaret sırasında 106 yaşındaki Osman Dede ile yakından ilgilenen Demirbağ, beraberinde getirdiği çiçekleri Osman Dede’ye vererek bu anlamlı gününü kutladı. Osman Dede ile sohbet eden ve sıkıntılarını dinleyen Demirbağ, yaşlıların, geçmiş ile bugün arasında köprü kuran, kültür ve değerlerin yarınlara taşınmasını sağlayan hazineler olduğunu söyledi.
Yaşlıların onur ve gurur kaynağı olduğunu ifade eden Demirbağ, “Büyüklerimiz geçmiş ile gelecek arasında bir köprüdür.18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar haftası aslında semboliktir. Büyüklerimizi ömrümüz boyunca sürekli ziyaret etmek gerekiyor. Eksikliklerini gidermemiz. Onları memnun etmek gerekiyor. Allah ömür verirse bütün gençler bir gün yaşlanacaktır. Tüm yaşlılarımıza Cenabı Allah’tan hayırlı ve sağlıklı ömürler diliyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.
Hacı Osman Azger ise, Demirbağ’ın kendisini ziyaret etmesinden mutluluk duyduğunu belirtti.