1-7 Nisan Kanser Haftası kapsamında, Eskişehirspor Kulübü yöneticileri ve futbolcuları Acıbadem Eskişehir Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.
Sporculara; Acıbadem Eskişehir Hastanesi Medikal Onkoloji doktorları Doç. Dr. Hasan Üstün ve Dr. Mustafa Canhoroz ile Hastane Direktörü Dr. Celal Dağ da eşlik etti. Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nde kemoterapi gören kanser hastaları ziyaret ile moral buldu. Acıbadem Eskişehir Hastanesi Medikal Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Hasan Üstün;sporcuların Kanser Haftası nedeniyle gerçekleştirdikleri bu ziyaretin hastaları çok mutlu ettiğini belirterek, "Kanser tedavisi özel bir süreç ve bu süreçte moral faktörü çok etkili. Sporcularımızın sürpriz ziyareti hastalarımızın moralini yükseltmesi açısından çok iyi oldu. Futbolcularla görüşürken hastalarımızın gözlerindeki sevinci fark etmemek mümkün değil” dedi.
RADYASYON ONKOLOJİSİ BÖLÜMÜ AÇILIYOR
Yakın zamanda Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nde Radyasyon Onkolojisi Kliniği’nin hizmete sunulacağı müjdesini de veren Dr. Celal Dağ şunları söyledi:
“Medikal onkoloji tedavisi kanser tedavisinin en önemli aşamalarından biri. Hastane olarak medikal onkoloji hizmetimize radyasyon onkolojisini de ekliyoruz. Açılacak yeni kliniğimiz ile bundan böyle kanser tedavisi konusunda daha bütüncül bir sağlık hizmeti sunuyor olacağız. Acıbadem olarak Eskişehir ve çevresinde üst düzey tedavi imkânı sunmaya çalışıyoruz. Ancak hastalarımızın psikolojisini iyi tutmak için toplum olarak herkese bir görev düşüyor. Eskişehirspor bugün bu hastalarımızı ziyaret ederek, toplumsal sorumluluk konusunda da dikkat çekmiş oldular.”