Mahalle toplantıları kapsamında Yeşilyurt Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini belirterek, "Hizmetlerimiz devam edecek" dedi.
Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, mahalle toplantıları kapsamında, Bingöl Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları hem mahallelilere anlatmak hem de mahallede var olan sorunları yerinde tespit etmek amacıyla mahallelilerle buluşuyor. Yeşilyurt Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantı, önümüzdeki günlerde diğer mahallelerde de yapılacak.
5 yıllığına emanet aldıkları görevi en iyi şekilde yerine getirebilmek için çalıştıklarını belirten Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, "Hesap verebilir, şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde bize verilen emaneti layıkıyla taşımak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yaptığımız hizmetlerle ilgili verdikleri destekten dolayı mahallelilere çok teşekkür ediyoruz. Mazeret üretmeden, sorunların hepsinin çözümü için uğraşıyoruz. Biz bu işin, hizmetin sevdalısıyız. İstişare toplantılarıyla hizmet kalitesini de yükseltmiş oluyoruz. Mahalle toplantılarımız düzenli devam edecek" diye konuştu.
Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye teşekkür eden Mahalle Muhtarı Murat Önver ise, "İstişare toplantıları çok verimli geçiyor. Bizler taleplerimizi iletiyoruz. Mahallemizde var olan ve yapılmasını istediğimiz işlerle ilgili belediye başkanımıza sorunlarımızı ilettik. Yücel bey de taleplerimizi çok olumlu karşıladı. Mahalle toplantılarının 4 veya 5 ayda bir yapılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
Toplantıda vatandaşlar Yeşilyurt Mahallesi ile ilgili sorun, istek ve taleplerini Başkan Barakazi’ye iletti.
Başkan Barakazi de vatandaşların istek, talep ve sıkıntılarına çözüm için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.