Ak Parti Erzurum Milletvekili ve Milletvekili Adayı Adnan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Erzurum’un Pasinler ilçesinde kamu kurum kuruluşlarını ziyaret etti.
Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Adnan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Pasinler’de partililerince ilçe teşkilat binasında karşılandı. İlçe Teşkilatıyla birlikte toplantı yapan Yılmaz, toplantı sonrası köyden mahalleye dönüşen mahalle muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Daha sonra Yılmaz Kamu Kurum Kuruluşlarını gezdi.
Kamu Kurum Kuruluşları gezilerinin ilk turunda Pasinler İlçe Kaymakamı Ali Ada’yı makamında ziyaret eden Milletvekili Adnan Yılmaz, "Sevgili kaymakamımız ilçemize çok iyi hizmet etmektedir. Gerek vatandaşlarımız gerekse de bizler hizmetlerinden çok memnunuz Hasankalemize daha da inşallah iyi hizmetler yapacaktır" dedi.
Kaymakam Ali Ada ise, Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hükümet Konağında bulunan kurumları da gezen Adnan Yılmaz daha sonra Pasinler Belediyesine geçerek Başkan Sertoğlu’nu ziyaret etti.
Pasinler Belediyesinde konuşan Adnan Yılmaz, "7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Pasinler biliyorsunuz benimde ilçem, inşallah ilçemiz Erzurum’da en çok Ak Partiye oy çıkarak ilçe olacaktır. Ben buna bütün samimiyetimle inanıyorum. Bu seçimde vatandaşlarımız 12 yıllık Ak Parti iktidarının bütün imkanlarından ve hizmetlerinden yararlanmıştır. Pasinler’de alt yapı sıkıntısını, üst yapı sıkıntısını çözdük. Bu dönemde inşallah hiçbir köy yolumuz asfaltsız, alt yapısız kalmayacak. Tabi bizlerin bunu yapabilmesi içinde siz hemşehrilerimin desteklerine ihtiyacım var" dedi.
"Bu seçim çok önemli bir seçim" diyen Yılmaz, "Herkesin malumudur 82 Anayasasının mimarı vefat etti. Artık 82 Anayasası bizlere dar geliyor. Yeni Türkiye’yi inşa etmek istiyorsak, Ak Partiye 400 Milletvekili vermemiz gerekiyor. Eğer Anayasayı değiştirecek çoğunluğu elde edersek, Yeni Türkiye yolunda başkanlık sistemini getireceğiz ve önümüzde hiçbir engel kalmayacak. Türkiye adeta şahlanışa geçecektir" dedi.
Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ise, "Sayın vekilimizin bugün ilçemizi ziyaret etmesi bizleri son derece mutlu etti. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Diğer Milletvekili büyüklerimizde çok ilçemize hizmet etmiştir ama Sayın Adnan Yılmaz ilçemize her gelen yatırımda onun imzası vardır. İlçemize her zaman desteğini esirgememiştir. Bugün burada Trilyonluk yatırımları konuşuyoruz. Bizim bunları konuşmamızın tek nedeni sayın Vekilimizin vermiş olduğu destektir. Allah ondan binlerce kez razı olsun" dedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, belediye ziyareti sonrası Pasinler Devlet Hastanesini de ziyaret etti. Hastane ziyareti sonrası Yılmaz, Erzurum’daki toplantısı nedeniyle Erzurum’a döndü.