Muğla 1. Amatör Küme Şampiyonu olarak Süper Amatör Küme’ye çıkan Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı’nın şampiyonluk kutlamasına katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, takımı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Gecenin başında Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı’nın şampiyonluk hikâyesinin anlatıldığı slayt gösterisinin ardından konuşan Başkan Kocadon, “Gerçekten de başarı olunca sahiplenen çok olur ama esas başarı; inanınca, mücadele edince, yürekli olunca gelir. İşte bugün burada, inanmanın, mücadele etmenin, yürekli olmanın, birlik beraberlik içinde, tek yumruk olmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz; burada bir şampiyonluk gecesi yaşıyoruz. Onun için özellikle bu güzel gecede bizleri buluşturan Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübümüzün başkanına, yöneticilerine ve bu coşkuyu bizlere yaşatan sporcu kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ortakent-Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını, yöneticilerini ve başkanını piste davet ederek hep birlikte yöresel oyun havalarında oynayan Başkan Kocadon, gece boyunca şampiyon takımın mutluluğunu paylaştı.