19. EMİTT İstanbul Fuarında açılan Düzce standı, vatandaşların ilgi odağı oldu. Düzce standında dağıtılan Düzce Belediyesi logolu balonlar çocukların, Düzce fındığından yapılan kurabiyeler ise anne ve babalarının ilgisini çekti. Düzce standını ziyaret eden minikler doğal boyalarla yüzlerini boyatarak çeşitli karakterlere girdi.
Türkiye’nin 81 ilinden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden katılımcıların, dört gün boyunca kendi bölgelerine ait yöresel ürünlerini ve kültürlerini tanıttığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında açılan Düzce standı, hem çocukların hem de büyüklerin ilgi odağı oldu. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in katılımıyla açılışı gerçekleştirilen EMİTT Fuarında birinci ve ikinci gün Düzce’nin tabiat güzelliklerini ve kültürel kimliğini anlatan kitaplar dağıtıldı, Düzce’nin meşhur tütün kolonyası ve fındığı ikram edildi.
EMİTT Fuarının üçüncü ve dördüncü gününde ise Düzce Belediyesi logolu rengarenk balonları ve rüzgar güllerini dağıtan palyaço, çocukların ilgisini çekti. Düzce standını ziyaret eden minikler, doğal boyalarla yüzlerini boyatarak çeşitli çizgi film karakterlerine de büründü. Düzce Fındığının tadını diğer illerin fındıklarından daha lezzetli bulan vatandaşlar, Düzce Fındığından yapılan kurabiyenin de tüm Türkiye’de tanıtılmasını ve satılmasını talep etti. Renkli görüntülere sahne olan EMİTT İstanbul Fuarı hafta sonu sona erdi.