ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da forma giyen Furkan Mızrak'ın U-19 milli takımına davet edilmesi camiada yüzleri güldürdü.

Teknik direktör Hüseyin Özcan, AA muhabirine, "Lisede okuyan bir futbolcumuzun milli takıma çağrılması gurur verici, bu sayıyı artıracağız" dedi. 

Defans oyuncuları Mızrak'ın aday kadroya çağrıldığını öğrenince çok mutlu olduklarını belirten Özcan, "Bu Ordu'nun başarısı, Ordu'nun bir kazanımıdır" diye konuştu. 

Kadrolarında 34 genç oyuncunun bulunduğunu ve hedeflerinin milli takıma gidecek futbolcu sayısını her seferinde artırmak olduğunu ifade eden Özcan, "Bunun için daha çok çalışacağız. Furkan Mızrak'ın U-19 milli takımına çağrılması bizim için bir başlangıç. Bunun devamı gelecek inşallah" ifadesini kullandı. 

Bundan sonra Furkan Mızrak ile her anlamda yakından ilgileneceklerini vurgulayan Özcan, Orduluların genç oyuncuya destek ve sahip çıkmasını istedi. 

Furkan Mızrak'ın milli takımda hem ülkesini hem de Orduspor'u en iyi şekilde temsil edeceğine tüm kalbiyle inandığını vurgulayan Özcan, şunları kaydetti:

"Biz takım olarak az zamanda çok iyi işler yapıyoruz. Bunun sonucunu belki sahaya yansıtamıyoruz ama oyuncularımız kendilerini çok hızlı geliştiriyor. Gerek oyun kalitemizin sürekli artması gerekse Furkan Mızrak'ın milli takıma davet edilmesi bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor."