Menderes Belediyesi Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü U-19 futbol takımı, İzmir 1. Amatör U-19 Ligi’nde Türkiye şampiyonasına vize almaya hak kazandı.
İzmir 1. Amatör U-19 Ligi’nde, kendi fikstüründe 2. olarak play-off’a kalmaya hak kazanan Menderes Belediyesi Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü U-19 futbol takımı, zorlu mücadelelerin ardından Türkiye şampiyonasına vize aldı. Son maçta Ceyhan Altınyıldız ile karşılaşan Menderesli gençler, karşılaşmayı 2-0 kazanarak Menderes’in gururu oldu. İzmir şampiyonu gençler, kazandıkları başarının ardından Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’yu makamında ziyaret ederek Türkiye şampiyonu olacaklarının sözünü verdi.
Ziyarette gençleri kutlayan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Gençlerimizi aldıkları başarıdan ötürü kutluyorum. Onların aldıkları başarılar bizleri mutlu ediyor. Biz, her zaman gençlerimizin yanındayız. Başarı yolculuklarında her zaman onlarla olacağız. Gençlerimizden sözü aldım. Mayıs ayı içerisinde gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek, şampiyonluğu getireceklerine inancımız tam" diye konuştu.