Bartın Kültür Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Avcı, Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Mehmet Bulut, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır’ı ziyaret etti.
Bartın kültür derneği olarak amaçlarının Bartın kültürünü korumak ve kültürel değerleri faydalanılır hale getirmek olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Avcı; “Bartın Kültür Platformu olarak, kimseyi ötekileştirmeden, her bir Bartınlı hemşiremizi kucaklamak, geçmişle geleceği, gelenekle beklentiyi buluşturarak Bartın’a özgü kültürümüzü korumak ve kültürel değerlerimizi kullanılır, faydalanılır hale getirmektir. Platformumuz yeni bir heyecan ve perspektif ile müstakil çalışmalar yapan sivil toplum örgütleri ve kurumlar ile tecrübe paylaşımında bulunarak önemli projeler gerçekleştirmeyi hedeflemektedir. Bu çerçevede ilimizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Bartın TSO’da bulunmaktan mutluluk duymaktayız. Tüm proje ve çalışmalarımızda bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır ise, “Bartın tarihi, kültürel değerleri, doğası ve yöresel lezzetleri ile çok özel bir şehirdir. Bu şehrin girişimci ruhu ve yerel kültürü yaşatılması gerektiği inancındayım. Bunu yaşatacak olanlar da bizim çocuklarımızdır. Bu anlamda derneğinizin yaptığı çalışmaları önemsiyor ve destekliyoruz. Gerçekleştireceğiniz tüm proje ve çalışmalarda sizlerin yanında olmaktan mutluluk duyacağız”dedi.