Batı Karadeniz Bölgesi’nin kanatlı beyaz et dağıtımında önemli markalarından biri olan Olgun Piliç firması, sektörde 25. kuruluş yıldönümünü kutladı. Olgun Piliç kırmızı et satışına da başlayarak bundan böyle Olgun Kırmızı Beyaz oldu.
Olgun Piliç’in kuruluş yıldönümünde bir konuşma yapan Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Olgun Piliç’in 25. Yıl dönümünü kutladı. Konuşmasında Düzce’den de bahseden Bakan Yardımcısı Ceylan, “Düzce önemli mesafeler kat etmiş bir ilimiz. İstanbul ve Kocaeli sanayi alanları ile doldu. Düzce’de de OSB’lerde yer kalmadı. Düzce Üniversitesi hızla gelişiyor ve büyüyor” dedi.
Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce’nin hızla geliştiğini belirterek “Şu an buraya bir iş yerinin açılışından geliyorum. Şu anda da Bir iş yerimiz kapasitesi artırmış onun açılışını yapıyoruz. Bunlar işlerin iyi gittiğinin bir göstergesi. Olgun Piliç beyaz ette göstermiş olduğu başarısını kırmızı ette de göstermesini diliyorum. Hayırlı kazanıp, hayır yolunda harcamalarını diliyorum” diye konuştu.
Olgun Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Acar, firma alarak 50’nin üzerinde istihdam sağladıklarını belirterek Olgun Piliç’in Düzce’nin dışında 7 ilde de hizmet verdiğini söyledi. Konuşmaların ardından dualarla işyerinin kurdelesi kesildi. Açılışa partilerin milletvekili adayları da katıldı.