AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, seçilmesi halinde ulaşılabilir bir milletvekili olacağının sözünü vererek, "Aydın ile Ankara arasında bir köprü olacağım. Tüm Aydınlıların hem yerel de hem de mecliste sesi, gözü ve kulağı olacağım" dedi.
AK Parti il başkanları arasında en uzun başkanlık görevini yürüten 5 isimden biri olan AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mehmet Sadık Atay, ara vermeden ziyaretlerine devam ediyor. "Aydın’ın menfaati için tüm milletvekilleri ile birlikte uyum içinde çalışacağım" diyen Atay, İHH İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Aydın Şube Başkanı ve Mavi Marmara Gazisi Muzaffer Arslan’ı, Aydın Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı Mücahit Çalışkan’ı, KOSGEB Müdürü Turgut Gözen’i, Kızılay Derneği Aydın Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci’yi ve Aydın Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç’ı ziyaret etti.
"AYDINLI HEMŞERİLERİMİZİN ANKARA’DAKİ SESİ OLACAĞIM"
Tüm ziyaretlerinde uyum ve birliktelik mesajı veren Atay, aynı zamanda Aydın’ın menfaati için tüm milletvekilleri ile birlikte uyum içinde çalışacağının sözünü de verdi.
Demokrasi Şehidi merhum Başbakan Adnan Menderes’in memleketi olan Aydın’dan milletvekili olacağını belirten Atay, "Haziran ayında yapılacak seçimler ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir. Bu seçimde Aydın’a ve ülkeme milletvekili sıfatıyla en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum. Seçilmem durumunda Aydınlıların sesi olacağım. Ben halkın vekili ve iktidar partisinin vekili olarak kentime hizmet etmek istiyorum" diye konuştu.