AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Ömer Faruk Ilıcan Kırıkkale ve Türkiye’nin sorunlarını yakından bildiğini ve bu sorunlara çözün bulmak için Mecliste milletin vekili olarak görev almak istediğini dile getirdi.
Kırıkkale iş dünyasının yakından tanıdığı KALEGAZ Turistik Dinlenme Tesisleri Yönetim Kurulu başkanı Ömer Faruk Ilıcan AK Parti’nin Kırıkkale için, Türkiye için, İstikrar için öneli olduğunu vurgulayarak, “Türkiye bir yatırım hamlesi yapıyorsa bu başarı AK Partinin ve sayın lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısıdır. Türkiye dünya markası bir ülke oldu. Halkın memnuniyeti bu başarı karnesinden dolayıdır” dedi.
AK Partinin Kırıkkale için ve Türkiye için bir şans olduğuna dikkat çeken Milletvekili Aday Adayı Ilıcan, “AK Parti davasının kefenimle yanındayım. Bunu önemsediğim ve güvendiğim için her fırsatta çekinmeden dile getiriyorum. Kırıkkale’nin ve Türkiye’nin AK Kadrolara ihtiyaç var. Hizmet için Kırıkkale’m için ve Türkiye için milletvekili olmak istiyorum. Lideriyle, teşkilatıyla bu davanın emrinde olmak istiyordum” şeklinde konuştu.