AK Parti Bolu eski İl Başkanı Mehmet Emin Güz, 7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimleri öncesinde aday adaylığı başvurusu yaptı. Güz, “Bolu’nun daha güzel yarınlara kavuşması için hedefimiz 3-0 diyorum. Barış içinde bir dünya, daha güçlü bir Türkiye, hak ettiği konuma kavuşmuş bir Bolu için 3-0 diyorum” dedi.
7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti Bolu teşkilatında hareketli saatler yaşanıyor. Aday adayları arkaya arkaya başvuru yaparken, eski İl Başkanı Mehmet Emin Güz, yüzlerce kişinin katıldığı törenle il başkanlığında resmi aday adaylık başvurusunu yaptı.
Törende konuşan Mehmet Emin Güz, “Çok kritik ve önemli bir süreç hızla yaklaşmaktadır. Şu an tüm dünyanın gözü kulağı önümüzdeki bu seçimlerdedir. Dünya mazlumlarının yanında duran, onlara ışık olan haksızlıklar karşısında dimdik duran, inisiyatif kullanan güçlü bir Türkiye’yi, emperyalist güçler, sömürgeci zalimler istemiyorlar. İçeride ise, egemenliği halka kaptıran vesayetçi zihniyet şu anki durumundan hiç de memnun değildir. Uğradığı başarısızlığı asla hazmedebilmiş değildir. Büyük hesaplaşmanın hazırlığını yapmaktadırlar. Gerek dışarıda gerekse içeride güçlü olabilmenin tek yolu halkı arkasına almış, desteğini asla kaybetmeyen ve azaltmayan iktidar olacaktır. Milletimizin egemenliğine göz dikenlerin ümitlerinin kırılması için oylarımızı azami oranda arttırmamız, tarihi bir yükümlülük olarak karşımıza çıkmaktadır” diye konuştu.
Güz, “Geçen dönem kaybettiğimiz bir milletvekilliği maalesef hizmet getirme gücümüze büyük darbe vurmuştur. Bolu’nun daha güzel yarınlara kavuşması için hedefimiz 3-0 diyorum. Barış içinde bir dünya, daha güçlü bir Türkiye, hak ettiği konuma kavuşmuş bir Bolu için 3-0 diyorum. Bunu ben demiyorum. Buradaki coşku, buradaki heyecan, buradaki hizmet aşkıyla dolmuş temiz yürekler söylüyor, buradaki birlik beraberlik söylüyor” dedi.