Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Osman Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milletvekili Aday Adayları Mustafa Akay, Fikret Gökçe ve Cevdet Akay’la düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Basın mensuplarının da davetli olduğu kahvaltıda aday adayları birlik ve beraberlik mesajları verdiler.
Kahvaltının ardından konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Çelik, Karabük teşkilatındaki yeni yapılanma ile birlikte Karabük’te güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi oluştuğunu belirterek “Yeni yapılanmanın ardından önümüzde 7 Haziran tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimleri için hızlı bir çalışma içine girdik. Cumhuriyet Halk Partisi bugün hiç olmadığı kadar birlik ve beraberlik içinde olacaktır. Karabük’te aday adaylarımızla, üyelerimizle, teşkilatlarımızla birlikte bunu başaracağız. Önümüzde 29 Mart’ta üye bazında parti içi ön seçim yapılacaktır. Ben tüm üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyorum. Bu vesile ile de tüm aday adaylarımıza bu yarışta başarılar diliyorum” dedi.
“SONUCA HERKES SAYGI GÖSTERECEKTİR”
CHP Karabük Milletvekili Aday Adayı Cevdet Akay ise toplantıda yaptığı konuşmada, tüm üyeleri 29 Mart tarihinde yapılacak olan ön seçimde oy kullanmaya davet ederek, “Bugün Merkez İlçe Başkanımızın ve yönetiminin daveti üzerine bira araya geldik. Hem onlarla fikir alışverişinde bulunmak, hem de sizlerle bir arada olmak istedik. Önümüzde 7 Haziran’da milletvekilliği genel seçikleri var. Bunun öncesinde de 29 Mart’ta Cumhuriyet Halk Partililer ön seçimde sandıkta oy kullanacaklar. Demokratik bir yarış olacak. Ben başta Mustafa abime, Fikret abime ve tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Buradan bütün üyelerimize sesleniyorum; ne olursa olsun oy kullanmaya gelsinler. Ne kadar çok oy kullanılırsa o kadar sağlıklı sonuç alınacaktır. Bu demokratik yarış sonucunda çıkan sonuca herkes saygı gösterecektir ve Cumhuriyet Halk Partisi için var gücüyle çalışacaktır. Birinci, ikinci hiç fark etmez, var gücümüzle çalışarak Cumhuriyet Halk Partimize, Cumhuriyetin değerlerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkarak Karabük’te birinci parti yapmak üzere yola çıkıyoruz. Bunda da azimli ve kararlıyız.” dedi.
“TÜRKİYE’NİN EN DEMOKRATİK PARTİSİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ”
Üye bazında demokrasiyi uygulayan tek partinin CHP olduğunu ifade eden Milletvekili Aday Adayı Mustafa Akay, yeni göreve gelen Merkez İlçe Yönetimine hayırlı olsun diyerek “Cumhuriyet Halk Partisi bir kez daha göstermiştir ki, Türkiye’nin en demokratik partisi Cumhuriyet Halk Partisi’dir. 29 Mart tarihinde ilimizde ve bunun yanında 55 ilde yapılacak olan ön seçim, bunun en güzel örneğidir. Bizim dışımızda hiçbir partide ön seçim yapılmamaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi üyesine ve örgütüne saygı gereği 29 Mart’ta 55 ilde ön seçim yapma kararı almış, parti içi demokrasiyi işletme konusunda çok önemli bir adım atmıştır. Üyelerimiz ön seçimde ne kadar çok katılım sağlarlarsa bundan partimiz büyük güç alacaktır. Sandıktan kim çıkarsa çıksın, partimiz kazanacaktır. Bunun için tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz” dedi.
“CUMHURİYET HALK PARTİSİ BİRLEŞTİRİCİ OLACAKTIR”
Cumhuriyet Halk Partisi’nin en büyük amacının ülkede birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı Fikret Gökçe ise şunları söyledi; “Önümüzdeki süreçte 29 Mart’ta benimle beraber iki değerli arkadaşımızla birlikte bir yarışa gireceğiz. Bu yarış kişisel bir hedefin yarışı değildir. Bu hedef, içinde yaşadığımız sorun ve sıkıntıların çözülmesi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar partisi olmasına olanak sağlaması gereken bir yarıştır. 29 Mart’tan sonraki süreçte ben sadece Cumhuriyet Halk Partilileri düşünmüyorum. Elbette 29 Mart’ta bu partiye gönül veren, destek veren herkes bu belirlemeyi yapacaktır. Ben dahil üç arkadaşımızın birbirine centilmen davrandığını, saygılı olduklarını biliyorum. 29 Mart’tan sonraki süreçte Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun üstünü çizdiği önemli bir şey var, ‘Birleştiren Güç’ kavramı. Bugün Türkiye’mizin en çok ihtiyacı olan bu kavram, halkımızın yeniden birbiriyle kucaklaşmasını birlik ve beraberlik içinde olmasını arzuladığımız bu ortamda Sayın Genel Başkanımızın gösterdiği bu hedef bizim için çok anlamlı. Onun için ben sadece Cumhuriyet Halk Partililere seslenmiyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı süreçten kurtulmak için, Karabük’ümüzüm sıkıntılarının çözülmesi için tüm vatandaşlarımıza bu sefer Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek verin diye ricada bulunuyorum.”
Yemeğin ardından Merkez İlçe Yönetimi aday adaylarıyla birlikte görüş alış verişinde bulundu.