Ordu’nun Fatsa ilçesinde Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi tarafından öğrencilerin meslekleri yakından tanımaları için organize edilen "Kariyer Günleri" Fatsa Cumhuriyet Savcıları Mustafa Açar ve Asım Kaya’nın katılımıyla devam etti.
Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin konferans salonunda pür dikkatle izlediği programda savcıların kendi meslekleri ile ilgili çalışma şartları, iş olanakları, kazanımları konusunda doyurucu sunumu öğrencileri mest etti.
Okul Müdürü Yüksel Acar Kariyer Günlerini okul öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiklerini belirterek, "Kariyer günleri kapsamında çocuklarımızı bu hafta da savcılarımızla buluşturduk. Bu mesleğin güzel yanları, çalışma şartları, mesleğin neler kazandırabileceği konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Çok verimli bir çalışma oldu. Fatsa Cumhuriyet Savcılarımız Mustafa Açar ve Asım Kaya’ya çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Okul Müdürü Yüksel Acar ve Öğrenci Meclis Başkanı Ahmet Can Çeküç tarafından günün anısına katılımcılara çiçek takdim edildi.