Kayseri’de ‘Uyuşturucu ticareti yapma ve bu amaçla bulundurma’ suçundan yargılanan tutuklu sanığa 10 yıl hapis cezası verildi.
1.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ‘Uyuşturucu ticareti yapma ve bu amaçla bulundurma’ suçundan yargılanan tutuklu sanık Ö.H.(28) duruşmada hazır bulundu.
‘Uyuşturucu ticareti yapma ve bu amaçla bulundurma’ suçlaması ile yargılanan tutuklu sanık H.Ö. mahkemesindeki ifadesinde “ Ben kimsenin çocuğunu zehirlemedim. Ne yaptıysam kendime yaptım. Zararı kendime içerim” dedi.
Mahkeme heyeti yaptığı yargılama sonucu tutuklu sanık H.Ö. yü ‘Uyuşturucu ticareti yapma ve bu amaçla bulundurma’ suçundan suçlu bularak 10 yıl hapis ve 2 bin TL adli para cezası verdi.
07.11.2014 tarihinde meydana gelen olayda ihbar üzerine KOM Şube ekipleri Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Pozantı Caddesi ışıklı kavşağında 33 KBG 24 plakalı araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 100 gram esrar, boş kuru içerisinde 34 adet extacy hap, garaj park lambalarının içinde 70 gram esrar ve 2 adet daralı ağırlığı 2 gram olan içime hazır esrar bulunmuştu.