Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüplerarası Küçük Erkek Müsabakalarında Özel Başak Koleji Spor Kulübü finalde Efe Sporu 65-57 yenerek namağlup şampiyon oldu.
Mimar Sinan kapalı Spor Salonu’nda oynanan final müsabakası büyük çekişmeye sahne oldu. Maçın 1. Periyodunda her iki takım da büyük bir hırsla maça başladı. Dengeli başlayan maçın ilk periyodunu Özel Başak Koleji 14-12 önde kapadı. 2. periyodda takımlar mücadeleyi bırakmayarak maçın ilk yarısı Özel Başak Koleji’nin 28-27 üstünlüğüyle kapadı. 3. periyoda çok hızlı başlayan Başak Koleji özellikle Utku ve Mete’nin etkili oyunuyla farkı bir ara 15 sayıya kadar çıkardı. 4. periyodda toparlanan Efe Spor farkı bir ara 6 sayıya kadar düşürse de maçı Özel Başak Koleji 65-57 kazanarak 2014-2015 Küçük Erkekler Müsabakalarında il şampiyonu oldu.
Beden Eğitimi Bölüm Başkanı ve Basketbol Baş Antrenörü Şaban Öztürk, yaptığı açıklamada, “Okullardan sonra kulüplerde de şampiyon olmak bizi çok mutlu etti. 6 yıldır Aydın’da basketbol adına iz bırakacak işler yaptık. Yardımcı Antrenör Salih Anıl Karaca ile güzel bir iş birliği içerisindeyiz. Bu çocuklarımızla 2. Sınftan bu yana çalışıyoruz. Onlarda bizim başımızı hiç öne eğdirmeyerek bizi mutlu ettiler. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır. 31 Mart-3 Nisan tarihleri arasında Isparta’da yapılacak olan Ege Bölge Gruplarında da en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.