KASTAMONU (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Seyit Aydın, görevine gururla başladığını belirterek, şehrin lokomotifi olma şuuruyla vazifesini en iyi şekilde icra edeceğini bildirdi.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, dört yıl boyunca çok şerefli bir vazifeyi çalışma arkadaşlarıyla yerine getirdiklerini ve bu vazifeyi büyük bir gururla taşıdıklarını ifade etti.

Görev süresi boyunca üniversite ve Kastamonu için en iyisini yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Aydın, açıklamasında şunları kaydetti:

"Yaptığımız işleri birlikte başardığımız bütün çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Şunu unutmayalım ki, üniversite hepimizin üniversitesidir. Bu vazifeye gururla tekrar başlıyoruz. Birlikte daha güzel işler yapacağımıza, Kastamonu için en iyi hizmetlerimize devam edeceğimize ve Kastamonu Üniversitesini daha iyi yerlere getireceğimize olan inancım sonsuzdur. Bundan sonra da üniversitemizde eğitim öğretim, ilmi araştırma ve hizmet faaliyetlerini devam ettirebilmek için gayretlerimiz daha güçlü bir şekilde sürecektir. Rektörlük seçimleri boyunca şahsıma gösterdiği teveccüh ve desteklerden dolayı üniversitemizin çok değerli öğretim üyeleri ve personelimize, Kastamonu halkına, bize güvenen ve inanan Yüksek Öğretim Kurulumuza ve bu şerefli vazifeyi bir defa daha yüksek tensipleri ile bize tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.”

Aydın, şehrin lokomotifi olma şuuruyla ve çalışma arkadaşlarıyla görevini en iyi şekilde icra edeceğini vurguladı.