Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takından gönderilecek futbolcuları açıkladı.
Yayıncı kuruluşa konuşan Hamzaoğlu, sarı-kırmızılı futbolcular Veysel Sarı, Furkan Özçal, Umut Gündoğan ve Gökhan Zan’ın gönderileceğini söyledi. Hamzaoğlu ayrıca iyi bir teklifin gelmesi durumunda Yekta Kurtuluş’un da gidebileceğini sözlerine ekledi.
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, transfere ilişkin yaptığı açıklamada, "Veysel Sarı ile yollarımızı ayıracağız. Furkan Özçal, Umut Gündoğan ve Gökhan Zan ile de konuştuk. Yekta Kurtuluş’a da ’teklif varsa değerlendirebilirsin ama yoksa bizimle devam edebilirsin’ dedik. İkinci yarıda da belki böyle olacak. İsteyen takım olursa hem o takımlar faydalansın hem de Yekta oynasın" dedi.
"STOPER İÇİN ARAYIŞA GİRDİK"
Takıma yapılacak transferler hakkında da bilgi veren Hamzaoğlu, "Uğur Demirok listemizde. Bir temas olmadı. Sözleşmesi devam ediyor. Stoper için arayışa girdik. Bazı oyuncuların içinde Uğur da var. Kulüpleriyle anlaşırsak maliyetlerine göre değerlendireceğiz" açıklamasında bulundu.
Pandev’den yararlanmayı planladıklarını aktaran sarı-kırmızılı teknik adam, "Pandev futbolu iyi bilen, iyi bir golcü. Şu an fizik olarak istediğimiz seviyede değil. Yeterince faydalanamıyoruz. Fiziksel kapasitesini artırabilirsek ondan da yararlanacağız" diye konuştu.
Hamzaoğlu, şuna için stoper dışında bir arayışları olamadığını da ifade etti.