Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, mahalle ziyaretlerine Yakakent Mahallesi ile devam etti. Birim amirleri ve teknik ekip ile birlikte Yakakent Mahallesi’nde teknik inceleme ve araştırmalarda bulunan Başkan Arslan yürütülen çalışmaları yerinde denetledi.
Düzenli aralıklarla devam ettiği mahalle ziyaretlerine bir yenisini daha ekleyen Başkan Arslan’ın bu kez son durağı Yakakent Mahallesi oldu. Başta altyapı hizmetleri olmak üzere birçok hizmet ve projenin takibini bizzat yerinde denetimlerle kontrol eden Başkan Arslan, belediye birim amirleriyle beraber teknik inceleme ve araştırmalarda bulundu. İncelemelerde Başkan Arslan’a Yakakent Mahalle Muhtarı Seyit Ali Gülveren de eşlik etti.
Yakakent Mahallesi’nde bugüne kadar gerçekleştirilen hizmet ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Arslan, eksikliklerin giderilmesi için gerekli talimatları ilgili birim müdürlerine iletti. Mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Arslan, vatandaşların istek, şikayet ve taleplerini de dinlemeyi ihmal etmedi. Arslan bütün mahallelerde bazı çalışmalar yapıldığını ifade ederek, kış mevsimi nedeniyle bazı sorunların daha fazla gündeme geldiğini ama hepsinin ivedilikle çözülmesi için canla başla çalıştıklarını belirtti.
Göreve geldiği günden bu yana halktan kopmadan, sorunlarına yabancı kalmadan ve çözüm noktasında onlara yardım etmede her türlü imkanı seferber edeceklerinin sözünü verdiklerine dikkat çeken Başkan Arslan, “İlçemizin birçok mahallesinde yerinde tespit ve incelemelerde bulunmaya devam ediyoruz. İlgili müdür ve personelimiz, mahalle muhtarlarımızla birlikte sizlerin sorunlarınızı dinleyip, yerinde görerek çözümler üretmek için buradayız. Biz hiçbir zaman halkımızdan kopuk olmadık, tam tersine onların içinde onlara yakın durduk, sorunlarına bu şekilde çözüm aradık. Büyükşehir belediyemizle birlikte kendi sorumluluk alanlarımız dahilinde sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu süreçte sizlerden gelen şikayet ve talepleri çok önemsiyoruz. Özellikle kış mevsiminin gelmesiyle beraber gelişen altyapı sorunlarına çözüm bulunması noktasında daha fazla çalışıyoruz. Çevre düzenleme çalışmalarına ilişkin kontrollerimizi de daha sıklıkla gerçekleştiriyoruz” dedi.