TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı seçilen İsmet Yılmaz'ın frakı Eskişehir'deki Sarar Giyim'de tarafından dikildi.
Sarar Giyim Sanayi Protokol Müdürü Alaattin Çoban, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz için diktikleri frak, ata yaka gömlek, yelek ve papyon ile bir çift ayakkabıyı Ankara'da kendilerine teslim ettiklerini belirtti. Çoban, İsmet Yılmaz'ın Sarar'dan giyindiğini, Sarar'ın kalıplarının kendisine uygun olduğunu, bunun için de frak seçiminde Sarar'ı tercih ettiğini söyleyerek, "İsmet Yılmaz frakı çok beğendi. Daha önceki TBMM başkanları da frak seçiminde Sarar'ı tercih ettiler. Devlet büyüklerimizin Anadolu firması Sarar'ı seçmeleri bizim için ayrıca bir mutluluk kaynağıdır" dedi.
Sarar Protokol Müdürü Alaattin Çoban, İsmet Yılmaz'a diktikleri frakın fiyatıyla ilgili bir rakam vermeyerek iyi bir kumaştan, piyasaya göre makul bir fiyattan diktiklerini söyledi.
Sarar Giyim, bir süre önce de en yaşlı üye olarak TBMM'ye geçici olarak başkanlık eden CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a frak dikmişti.

FOTOĞRAFLI