Serhan TÜRK/VELDEN, () - GALATASARAY, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ikinci etap kamp çalışmaları için Avusturya'nın Velden bölgesine geldi.

Sarı-kırmızılı takım, 2015-2016 sezonu hazırlıkları kapsamında ikinci dönem yurt dışı çalışmaları için Avusturya'ya geldi. Üç günlük iznin ardından bugün Florya'da bir araya gelen Galatasaray kafilesi, TSİ 13.50'de Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Avusturya'nın güneyindeki Klagenfurt şehrine geldi.

Sarı-kırmızılılar ardından kamp yapacağı Velden bölgesine hareket etti. Galatasaray kafilesi, yerel saatle 16.15 sıralarında konaklayacağı otele giriş yaptı.

MELO KAMPA KATILIYOR

Yıldız oyuncular Wesley Sneijder, Lukas Podolski ve Blerim Dzemaili takımdan ayrı olarak kamp yapılacak otele geldi. Lionel Carole, Sinan Gümüş ve Jem Paul Karacan'ın da gün içerisinde kampa katılması bekleniyor. Takımdan ayrılması gündeme gelen ve ilk etap çalışmalarına katılmayan Brezilyalı oyuncu Felipe Melo'nun da akşam saatlerinde Velden bölgesine geleceği bildirildi.

Sarı-kırmızılı takım, bugün yerel saatle 18.00'de ikinci etap kamp çalışmalarının ilk antrenmanını basına kapalı olarak gerçekleştirecek.

3 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Galatasaray, Avusturya'daki ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında 22 Temmuz Çarşamba günü İspanya'nın Celta Vigo, 25 Temmuz Cumartesi günü İtalya'nın Udinese ve 28 Temmuz Salı günü ise Fransa'nın Nice takımı ile olmak üzere üç hazırlık maçı yapacak. Türkiye'ye 31 Temmuz Cuma günü dönecek olan sarı-kırmızılı ekip, İtalya Serie A takımlarından FC Internazionale ile 2 Ağustos Pazar günü saat 20.00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da karşılaşacak.

Sarı-kırmızılıların Avusturya'da oynayacağı 3 hazırlık karşılaşmasının programı şöyle:

22 Temmuz Çarşamba

20.30 Galatasaray - Celta Vigo

(Stadion Villach / Lind)

25 Temmuz Cumartesi

19.00 Galatasaray - Udinese

(Wörthersee Stadion / Klagenfurt)

28 Temmuz Salı

18.00 Galatasaray - OGC Nice

(Lavanttal Arena / Wolfsberger)