PTT 1. Lig’in 22. haftasında sahasında Adana Demirspor’u ağırlayacak olan Kayserispor, maçın hazırlıklarına başladı. Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, "Her maça nasıl hazırlanıyorsak, Adana Demirspor maçına da o şekilde hazırlanacağız" dedi.
Kulüp tesislerinde teknik direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Teknik çalışmanın ardından kısa alanda pas yapan futbolcuların, neşeli olduğu gözlendi. Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, Samsunspor maçını yapılan hatalardan dolayı kaybettiklerini söyledi. 2-0 yenildikleri Samsunspor maçını değerlendiren Dumlupınar, "Eksiklerimiz olsa da bizim kadro zenginliğimiz var. Kadro derinliğimiz var. Herkes oynayacak durumdadır. Ben eksikliklere bağlamıyorum. Yaptığımız hatalardan dolayı kaybettik. Samsunspor’u tebrik ediyoruz. Tabii ki moralimiz bozuldu, üzüldük ama hatalarımızdan ders çıkaracağız. Bugünden itibaren Adana Demirspor maçına konsantreyiz" dedi.
Yaptıkları bütün çalışmaların, içeride oynayacakları Adana Demirspor maçı için olacağını kaydeden teknik adam Dumlupınar, "Bu maç şampiyonluk maçı değil. Kazanan şampiyonluğunu ilan etmeyecek. Biz her maça nasıl hazırlanıyorsak, Adana Demirspor maçına da o şekilde hazırlanacağız. Evimizde oynuyoruz. Taraftarımızın da desteği ile kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
Taraftarlara da seslenen Cüneyt Dumlupınar, "Biz taraftarlarımız ile güzeliz. Bizi yalnız bırakmayıp desteklesinler. Biz de onlara layık olup, maçı kazanıp taraftarımıza galibiyeti armağan etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.