ESKİŞEHİRSPOR Kulübü Basın Sözcüsü Fatih Sezer, sahalarında Beşiktaş'ı yenerek moral bulduklarını söyledi, "Kenetlenerek tek yumruk olduk" dedi.
Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Sezer, ligin ikinci yarısına yeni bir teknik kadro ile başladığını belirtti. İyi futbol oynadıklarını, ancak karşılığını alamadığını söyleyen Sezer konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Gerçekten iyi bir takıma sahibiz. Alınan bu son iki galibiyet ne teknik heyetimizi, ne futbolcularımızı ne de bizleri rehavete sokmamış aksine ayaklarımızı yere daha sağlam basmaya, daha özgüveni bir şekilde basmamıza katkı sağlamıştır. İki galibiyette taraftarımızın payı büyük. Gerek Gençlerbirliği deplasmanından gerekse içerideki Beşiktaş maçında soğuk hava şartlarına rağmen bize inanılmaz destek verdiler. Bu destekle bizim işimizi daha da kolaylaştırdılar. Zor günler camiaların kenetlenmeleri ile çok daha kolay aşılır. Biz bu kenetlenmeyi son iki üç haftadır, ligin ikinci yarısında başarabildik. Tek yumruk olduk. Önemli olan bu birlikteliğin hiçbir zaman bozulmadan gerek taraftar, gerek yönetim gerek futbolcular ve gerekse basın olarak tek yumruk, tek yürek olarak mücadelemize devam etmemizdir."
BEŞİKTAŞ MAÇININ GALİBİYET PRİMLERİ DAĞITILACAK
Fatih Sezer, futbolculara Gençlerbirliği galibiyet pirimlerinin dağıtıldığı, Beşiktaş maçının primlerinin ise bu hafta içerisinde dağıtılacağını söyledi. Eskişehir Atatürk Stadyumu'nun fiziki yapısı nedeniyle tribün kapatma cezalarının saha kapatmaya dönüştüğünü anlatan Sezer , "Dolayısıyla yönetim olarak biz böyle bir kale arkası tribünler oluşturduk. Tribün kapatmalarda en azından oralarda taraftarlarımız olsun dedik. Bütün tribünlerin kapatılmasına engel olan bir yapı oluşturulmuştur" dedi.
AKAMİNKO SEZONU KAPATTI
Öte yandan Eskişehirspor Sağlık Kurulu Başkanı İbrahim Eldem, takımdaki futbolcuların sakatlıklarıyla ilgili bilgi verdi. Akaminko'nun sezonu kapattığını açıklayan Eldem şu bilgileri verdi:
"Akaminko sezonu kapattı. Şu anda Londra'da. Tedavizini sürdürüyor. Çok büyük bir sakatlık geçirdi. Hürriyet ve Toko'nun durumları yi. Sağlık ekibiyle çalışmaya başlayacaklar. Kaan, Beşiktaş maçında bir sakatlık geçirdi, arka adalesindeki kaslarında yırtık var. Çaykur Rizespor maçında olmayacak. Yani iki haftalık süreyle sağlık ekibiyle birlikte olacak. Lawal, omzundaki ağrılara rağmen Beşiktaş maçında fedakarca oynadı. Onur Bayramoğlu'nu sağlık ekibimizle birlikte çalışacak, ameliyat olan Ömer de Alman'dan Eskişehir'e gelecek ve o da sağlık ekibiyle birlikte çalışmalara katılacak. Mustafa Yumlu'nun Beşiktaş maçında aldığı bir darbe vardı. Bu darbede kaşında 2 santimetrelik bir açık meydana geldi. 3 dikiş atıldı. Kafa travmasıyla ilgili herhangi bir sorunu olmadı."

FOTOĞRAF