Döşemealtı Belediyesi’nin Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda 1 yıl süre ile görev yapacak ihtisas komisyonu üyeleri seçildi. Belediyenin 2014 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.
Antalya’nın merkez ilçelerinden Döşemealtı Belediye Meclisi’nin 2015 Yılı Nisan ayı toplantısında Encümen üyeleri ve bir yıl boyunca görev yapacak ihtisas komisyonlarının seçimi gerçekleştirildi. Ayrıca Döşemealtı Belediyesi’nin 2014 Mali Yılı İdare Faaliyet Raporu görüşülüp oy çokluğuyla kabul edildi.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç başkanlığında yapılan toplantı yoklama ve önergelerin okunup gündeme alınmasıyla başladı. Ardından da gündem maddelerine geçilirken, hizmet süresi biten yeni Encümen üyeleri kapalı zarf usulü oylandı. Cumhuriyet Halk Partisi’nden Suzan Küçükbaşkan ile Ahmet Küçüktekin 1 yıl süreyle görev yapacak yeni Encümen üyeleri olarak seçildi. Döşemealtı Belediyesi’nin Nisan ayı Meclis Toplantısı’nda 24 madde görüşüldü.
Döşemealtı Belediyesi’nin ihtisas komisyonları ve seçilen üyeler şöyle açıklandı:
”İmar Komisyonu üyeleri Ahmet Şimşek, Ramazan Bahşi (CHP), Ramazan Kaşlı (AK Parti); Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri Bekir Dikmen, Arzu Yıldırım (CHP), Şevket Özkan (AK Parti); Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeleri Sami Altun, Zafer Yörük (CHP), Yusuf Aygül (AK Parti); Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyeleri Musa Ünar, Süleyman Güçlü (CHP), Mehmet Sarılar (AK Parti); İsim Verme Komisyonu üyeleri Hüseyin Çetinkaya, Mehmet Yalçınkaya (CHP), Özkan Yaşar (AK Parti)”