MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, hastaneye gideceğini söyleyerek işyerinden izin alan 44 yaşındaki Nurten Kılınç'tan 1.5 ayı aşkın haber alınamıyor. Kaybolduktan üç gün sonra yakınlarına cep telefonuyla ulaşan kadının kaçırıldığını söylediğini ifade eden eşi 48 yaşındaki Salim Kılınç, hayatından endişe ettiğini iyi ya da kötü haber beklediğini söyledi.
Çaylı Mahallesi'nde yaşayan evli ve iki çocuk annesi Nurten Kılınç'ı, geçen 26 Ocak'ta, ilçedeki sulama birliğinde çalışan eşi Salim Kılınç otomobiliyle oto yıkama servisindeki işyerine götürdü. Bir süre sonra rahatsızlandığını söyleyen Nurten Kılınç, hastaneye gideceğini söyleyerek işyerinden izin aldı. Akşam evine dönmeyen Nurten Kılınç'ı merak eden eşi Salim Kılınç önce işyerini kontrol etti. İşyerinden edindiği bilgiyle hastaneye de giden Salim Kılınç, eşini burada da bulamayınca tedirgin oldu. Bunun üzerine polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis ve jandarmanın arama çalışmalarına rağmen Nurten Kılınç'tan 1.5 ayı aşkın bir zaman geçmesine rağmen haber alınamadı.
Eşiyle herhangi bir sorunlarının bulunmadığını ve mutlu bir evliliklerinin bulunduğunu söyleyen Salim Kılınç, "Sabah eşimi otomobilimle işyerine bıraktım. Akşam eve geldiğimde eşimin gelmediği görünce cep telefonunu aradım, kapalıydı. Telaşla işyerine gittim. İşyerinden sabah 09.00'da hastaneye gitmek için ayrıldığını ve bir daha gelmediğini öğrendim. Bunun üzerine devlet hastanesine gittim. Hastane kayıtlarında da yoktu. Bunun üzerine polis, jandarma ve savcılığa bilgi verdim. Her yeri aradık, telefonuna da bir türlü ulaşamıyoruz" dedi.
KAÇIRILDIĞINI SÖYLEMİŞ
Eşinden 1.5 ayı aşkın bir zamandır haber alamadıklarını söyleyen Salim Kılınç, "Eşim, kardeşine, kaybolduktan üç gün sonra telefondan ulaşmış. Kardeşine 'beni tanımadığım birileri arabaya attı. Bir evin çatı katına kilitlediler' demiş. Ondan sonra telefonu kesilmiş. Bir daha da telefonuna ulaşamadık. Ölü ve diri bulunmasını istiyorum. Eşimin hayatından endişeliyim" diye konuştu.

FOTOĞRAF