TRABZON (AA) - Macaristan'ın Keszthely kentinde geçen ay düzenlenen Yıldız ve Genç Kızlar Avrupa Boks Şampiyonası'nda, gençler kategorisinde 75 kiloda altın madalya kazanan Trabzonsporlu boksör Busenaz Sürmeneli'ye otomobil hediye edildi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, iki dünya, iki de Avrupa şampiyonluğu bulunan Trabzonsporlu boksör Busenaz Sürmeneli'ye eski Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi iş adamı Mustafa Koçinoğlu tarafından otomobil hediye edildiği belirtildi.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve antrenör Cahit Süme'nin de yer aldığı törende iş adamı Koçinoğlu'nun otomobilin anahtarını başarılı boksöre teslim ettiği duyuruldu.

Hacıosmanoğlu'nun, Koçinoğlu'nun çok güzel bir jest yaptığını belirterek, Busenaz'ın elde ettiği başarılarla Türkiye'nin gururu olmayı başardığını vurguladığı kaydedildi.

İş adamı Koçinoğlu'nun da "Busenaz çok büyük başarılar elde etti. Biz de ona bir jest yapmak istedik. Kendisine bundan sonraki dönemde başarılar dilerim. Ayrıca Trabzonspor Kulübü'ne, Busenaz'a sahip çıktığı için teşekkür ederim" ifadelerine yer verildi.