İncirliova Belediye Başkanlığı ile Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz aylarda açılan Ahşap Boyama ve Resim Kursu meyvesini vermeye başladı.
İncirliova Belediyesi Sinema Salonu’nun üst katının tahsis edilmesiyle birlikte 24 Aralıkta açılan Kurs’a katılan kursiyerler Belediye Başkanı Gürşat Kale ile Halk Eğitim Müdürlüğü yetkilerine teşekkür etmek amacıyla çay partisi düzenledi. Kursiyerlerin yaptığı ürünler yine İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün açılışı gerçekleştirilen Köylü Pazarı’ndaki el işi ünitesinde sergilenmesine karar verildi. Kursiyerler, kursun açılmasında ve çeşitli destekleri sağlamasından dolayı Başkan Kale’ye tek tek teşekkür ederken, Kursiyer Neşe Şahin ve Gülnur Kır hazırladıkları yağlı boya tablosunu Başkan Gürşat Kale ve Eşi Sema Kale’ye hediye etti.
Bayanların toplumsal hayatta daha fazla yer alması gerektiğine vurguda bulunan Başkan Kale “Sizlerin toplumsal hayatta daha fazla yer alması adına elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Başta öğretmenimizi, sizleri ve bu tür çalışmaların gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ayrıca, siz bayanlarımızın düzenleyeceği her organizasyonda yer almaktan onur duyarım. Bunun için de yapacağınız bu organizasyonlardaki her türlü davetinize de seve seve katılırım” dedi.
“EKSİKLERİ TAMAMLAYACAĞIZ”
Kursiyerlerin, kurs alanında masa, dolap, ısınma gibi bazı eksikliklerin olduğunu bildirmesi üzerine Başkan Kale, ihtiyaçların kısa sürede tamamlanacağını ifade ederek, kurs alanının yan tarafını mutfağa çevireceklerini kaydederek, “Sizlerin daha sağlıklı ve rahat bir ortamda kurs görmeniz için gerekli eksikleri bir an önce tamamlayacağım” diye konuştu.
İncirliova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Vehbi Gazaioğlu ise, “Bayan vatandaşlarımız hangi kursu istiyorlarsa müdürlüklerimize başvurabilir. Bu kurs yerini bize sunan İncirliova Belediyesi’ne de teşekkür ederim” şeklinde konuştu.