Marmaris AK Parti’de kadın kolları ve gençlik kollarının yeni başkanlarını belirlemek üzere kongre gerçekleştirdi.
Partinin İlçe Kadın Kolları Başkanı yeniden Cavidan Öner olurken, İlçe Gençlik Kolları başkanı da değişmeyerek, Dündar Uygun seçildi. AK Parti ilçelerde genel seçimlere doğru olağan kongrelerini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Marmaris’te de İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Olağan Kongreleri yapıldı. Marmaris Öğretmenevi’nde düzenlenen kongreye Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Muğla Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol ve partililer katıldı.
Kongrede ilk olarak kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri seçildi. Başkanlığa tek listeyle giren mevcut başkan Cavidan Öner, tekrar seçildi. Öner, kürsüye çıkarak, yeniden başkanlığa seçilmesi dolayısıyla partililere teşekkür etti.
Öner’in ardından Muğla Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol da bir konuşma yaptı. Erol, “siyasette bizde varız diye çıktığımız bu yolda karşılaştığımız hiçbir engel, bizi yıldıramadı” dedi.
Partinin ilçe kadın kolları başkanı ve yönetiminin belirlenmesinin ardından İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi belirlendi. Seçime tek listeyle giren ilçe gençlik kollarının mevcut başkanı Dündar Uygun bir kez daha başkan seçildi.
Kongreye katılan Ak Parti Muğla İl başkanı Nihat Öztürk organ seçimlerinin ardından kürsüde söz alarak ,17 Ocak tarihinde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Muğla’ya geleceğini ve yeni il Başkanının belirleneceğini söyledi.Genel seçimler hakkında da konuşan Öztürk “önümüze gelen tüm anketlere baktığımızda Ak Parti’nin açık ara birinci olduğunu görüyoruz” dedi.