TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ın eşi Sare Ünüvar, özel bir rehabilitasyon merkezi tarafından düzenlenen Bahar Şenliği’nde, down sendromlu ve otistik çocuklarla yakından ilgilendi.
Geleceğe Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nce bu yıl ilki gerçekleştirilen Bahar Şenliği’nde, özel eğitime ihtiyaç duyan öğrenciler, palyaço eşliğinde gönüllerince eğlendi. Çeşitli oyunlar sergileyen ve dans gösterileri sunan öğrenciler, sandalye kapmaca yarışmasında kıyasıya yarıştı.
Etkinliğe torunları Hiranur ve Zeynep ile birlikte katılan Sare Ünüvar, down sendromlu ve otistik çocuklarla yakından ilgilendi. Ünüvar, öğrencilerle fotoğraf çektirerek, onlara gül dağıttı.
Şenlikte öğrenciler ve velilerine seslenen Sare Ünüvar, kendi torununun da down sendromlu olduğunu söyledi. Bu yüzden özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerin ailelerini çok iyi anladığını belirten Ünüvar, bu öğrencilerin eğitimlerine her zaman destek olduğunu, bundan sonra da destek olmaya devam edeceğini ifade etti.